one tree hill

sommarlovet rinner iväg..

Hejsan!
De senaste dagarna har jag vart i Nacka, handlat inför turkiet, träffat vänner och planerat veckan som kommer. På måndag blir det bad med vendela och linnea. Tyra träffar jag senare i veckan. Bilder på vad jag handlade får ni senare. 
 
btw, ni som kommenterar behöver inte vara anonyma jag vet vilka dryga människor ni är. Om ni inte har något viktigt eller relevant att säga snälla sluta ljuga och kommentera inte. ps, har ni kanske tänkt på att jag har en tumblr?! >:(
 

tisdag

Hejsan!
Har precis ätit lunch och sitter framför tvn. Har inget speciellt att göra idag, så lata mig som vanligt... åh vill till turkiet nu!!!! :(
hörs!
 

at the moment

tyck till

vad vill ni se mer av? kommentera! :)

sista dagarna i skolan

stadsvandring-- min fina vän Ida
städdag, linns glajer
rita, rita, rita med jull
 

God morgon

God morgon, det blev ganska sent igår eftersom jag satt uppe och spammade One Tree Hill, grym serie! Så jag vaknade inte för så länge sedan. Nu äter jag nogger glass till frukost, nyttigt värre! Jag hade tänkt åka ut och cykla men typiskt sverige väder så regnar det.. får väl sitta inne och spamma igen då! Vad ska ni göra idag då?

Ha en bra dag!

Ny design, header

Har designat ny design och ny header för nu kör vi! Ny fräsch start, sommarlov och allt! önskar bara att appen funkade... :(

Back on track

Hejsan!
Har inte bloggat bra jag vet, men sommarlovet har precis börjat och jag ville ta lungt i en vecka. Så under den senaste veckan har jag tagit långa sovmorgonar, latat mig och kollat massa serier på tvn. HAHA. Men i måndags åkte jag med Vendela till Nacka där jag köpte en svart skjorta och mint blått nagellack. Har även bokat in resan för detta sommarlov. Det blev Alanya i Turkiet, åker i slutet av juli och är borta i två veckor! Kommer bli najs!!
Innan kommer jag träffa vänner så ofta som möjligt, åka till grönan, äta ute och göra massa roliga aktiviteter med familjen. TAGGA! nej men typ, fram tills jag åker till Turkiet kommer jag försöka blogga så mycket som möjligt MEN appen funkar inte och jag är inte alltid så pigg på att använda datorn...
Nu sitter jag iaf med datorn och kollar på One Tree Hill, mums.. smsar också med lite människor. Sommarlov ftw. (kommer skapa en kategori för denna sommar)

Förra sommaren åkte jag runt i sverige mest och träffade vänner, bilden togs från ett av många måltider på tåg.

God morgon

Hoppas ni sovit gott, det har inte jag. Hade mardrömmar och kunde inte somna tills halv tre. Vaknade iaf runt elva och åt frukost. Nu sitter jag framför PLL och ser de nya avsnitten. Har inte riktigt planerat vad jag ska göra idag. Har ont i hela kroppen så jag tror jag blir hemma och försöker må bättre.

Ha en bra dag alla! 😃

Latat mig

Dagen har varit... Tråkig. Åt en sen frukost, har bara suttit och glott på tvn. Så kul har jag. Målade naglarna, som nu är förstörda.... :'(
Nu blir det snart middag sen taggar vi fotboll! Sverige denna dag lyckas vi! Vi
Måste!

Rise and shine

Godmorgon bloggen!
Vaknade för ca en timma sen och har snackat med min ängel. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta frukost.. Haha. Jag har inga speciella planer för dagen. Så blir väl hemma och nörda film eller något.

Hörs! 💗

Skolavslutning

Nu är dagen här, sommarlovet är närmre än någonsin. På ett sätt vill jag inte att det ska ta slut, kommer sakna alla enormt. Men sommarlov är skönt.

Ha en bra dag alla! ❤


Åh blir irriterad på appen, bilder vägrar fungera!!! :(

Hemma

Vilken dag! Vi började 9.30 med att skriva en terminsutvärdering. Tråkigt. Sen blev det lunch och presskonferens innan matchen drog igång! 9:orna vann mot lärarna med 5-0! Grymt!

Vi slutade tolv, då mötte jag upp min lilla bebis och vi drog till Nacka! Tack för en underbar eftermiddag! ❤

Nu blir det tv och käk, hörs

Amazing race

Hejsan bloggen!
Dagen har vart helt okej, jag och ett par vänner stadsvandrade med skolan idag. Från Slussen till vasaparken, gick helt okej! Efter att vi checkat in åkte vi in till drottningsgatan och åt lunch. En snabbis i affärer blev det också!

Senare på eftermiddagen mötte jag upp världens bästa och hade trevligt ett tag. Hemma har jag tagit det lugnt och planerat sommaren, 2 dagar kvar nu!!

God natt ❤

EM❤

Sitter framför tvn fortfarande, kollar på matchen mellan Sverige och Ukraina! Nu tar vi hem det här Sverige!!! Go go go!

Imorgon blir det stadsvandring med Ida, Julia, Tyra och Linn. Blir så kul, länge sedan vi var alla tsm. Efter blir det lunch på taco bar och förhoppningsvis lite shopping. 😄

Efter förra inlägget har jag pratat med världens underbaraste, saknar honom så!! ❤

Godnatt på er nu! ❤

Hippie

Satt ute i solen mesta delen av dagen med linns hippie glasögon! Haha älskar de, orkade inte ta upp mina... Haha Linn jag älskar dig! ❤❤

Random bilder som väcker minnen

.

Tråkar som fan

Hejsan bloggen!
Kom hem från skolan, åt mellis och sen dess har jag suttit och tråkat framför tvn. Mina sociala vänner är ju på grönan så jag sitter helt alone! :(
Ska snart börja laga middag, imorgon ska klassen in till stan men vi börjar 9.00 så det är chill!

Kram sålänge! ❤



Ps, om ni undrar varför jag inte har bilder på inläggen är det för appen vägrar ladda upp de!! >:(

I skolan

Hej!
Har städat klart nu! Gick mycket snabbare än Per trodde, vi blev klara på en timme ist för två! Så vi sitter i Bgn och spelar mobilspel... Haha.
Jull åkte hem, den stackaren! Krya på dig gumman! ❤
Vi har strax samling sen åker vi hem, skönt!! Får byta till shorts, dör av värme!!

Instagram: @sazzzyy

Söndag

Sov riktigt dåligt inatt, vaknade av att kroppen gjorde ont, huvudet värkte och klockan var 12. Skippade frukost och åt en riktigt god lunch, persiskt såklart. Efter lunch tog vi en tur till Ica maxi där 800 kr spenderades, fick två nya nagellack, aldrig fel. Resten gick åt mat.. Haha. Hemma tog jag en dusch, målade naglarna och satt framför tvn kvällen lång. Nu lyssnar jag på musik och kollar igenom bilder, ca 2000 stycken.
Imorgon är det skola! TAGGA! Nej men vi börjar 12.00 och slutar 14.00. Ska städa/fixa skolan lite! Elevrådet och it ska till grönan, så avis är man nog.. Kommer sakna min lilla älskling. Buhu, aja sovmorgon är iaf positivt!
Jag har ju tagit i bloggen och uppdaterat varje dag! Men nu vill jag höra från er underbara läsare, vad vill ni ha i bloggen? Vad gillar ni att läsa?

Kram och godnatt ❤

Lördag

Helt grym dag! Huvudvärken gick över efter att både mamma och mormor utfört sin magi. Haha! Resten av dagen gick åt att kötta god mat, prata om barndomen, pinsamma ögonblick osv... Kul iaf! Snackade också med världens underbaraste, du är min och bara min! Mohahah! ❤
På kvällen blev det fruktsallad samt fotboll, Tyskland-Portugal. Åh mitt kära Tyskland vinner med 1-0! Men Gud vilken match, fullt med skador, bråk och fantastiska målchanser! Wow!
Nu ligger jag och lyssnar på musik, deckar snart.
Imorgon tänker jag ta en låång sovmorgon, sen blir det nog att besöka ava om vi inte åker för tidigt! Vi får se helt enkelt!

Godnatt på er! ❤

Mormor

Sitter hos mormor och morfar just nu. Har en extrem huvudvärk också! :(
Mer uppdatering får ni ikväll, om jag fortfarande lever.

Lördagens

Här är vad jag hade på mig i lördags

Fredag

Hej!
Inte hänt så mycket idag, var i skolan, på väg hem fick jag en present som förvånade mig en hel del! Jag var inte beredd på det helt enkelt. Men aja, äntligen fredag! Nu är det inte mycket kvar, helgen kommer spenderas hos mormor och morfar. Trevligt!
Nu sitter jag framför tvn, ska baka med mammi snart!! Yeeey, kram ❤

Hemma.

Hej!
Har vart hemma ett tag, tog en mellis och har börjat fixat middagen. Dagen har vart helt okej, tråkigt som fan men 9:orna hade filmvisning som var ganska kul. Satt i musiken efter förra inlägget, det var också ganska kul.
Aja, på tal om 9:or, de har sin bal idag! Haha ett år kvar till min tur. Nu sitter jag framför tvn, Greys anatomy.
Imorgon kommer en politik och pratar med oss.,. Kul(host). Sen HELG!! Woop! Har inget mer att säga. Kram hej!

I skolan

Sitter i bilden med jull. Inga kp, har inget jobb att göra så jag tråkar sönder! :(

Onsdag

Hej!
Har vart inne på stan med familjen hela dagen. Köpte ett par shorts samt vanliga jeans.
Nationaldagen idag ju!! Grattis Sverige! ❤
Händer inte mycket mer, vi hörs!

Tisdag

Har vart på etnografiska museet med klassen hela dagen! Var helt okej! Vi hade vanligt skola tills 10.40 då vi åkte in till stan och åkte till museet. Där åt vi lunch, flummade runt och hade en guidad tur! Haha, Ida börjar känna sig kort för Douglas växt om henne, stackar'n. Påväg hem spöregnade det så vi blev helt blöta!

Hemma har jag bara tagit det lugnt och ätit en massa gott! Nationaldagen imorgon! TAGGA! Haha :P

nu sitter jag framför tvn och ser på projekt runway all stars! Kul, imorgon då! Imorgon blir det stan med mammi, lite sommar shopping, shorts, klänningar osv.. Synd att vädret inte varit så bra. Då skulle nu fått en hel del bilder på dagens outfit också! Jag ska börja satsa mer på bloggen! Jag lovar! Tack till er som tålmodigt stannat kvar! :* jag ska verkligen satsa nu när skolan är lugn. Ska ta mer mode bilder, vad som inspirerar mig osv.. Tack än en gång till er som stannat! Puss på er!! :*

Lördag

Godmorgon!
Har precis ätit lunch, sitter och kollar på icarly, har blivit sjuk igen men är klar med allt skolarbete så nu är det bara att ta det lungt! Och just det, tävlade i badminton imorse! Kom tvåa, glad ändå!! Puss på er sålänge! ❤

Fri som en fågel!

Woop! Allt är klart nu är det bara att ha kul i skolan!!!!! Haha. Två utflykter med klassen, fotbollsmatch, sen skolavslutning!! 13 dagar, varav några dagar ledigt+helg! Denna helg kommer jag träffa min mormor och morfar, kanske ett par vänner... Ja chilla!!
Puss på er!

RSS 2.0