nu är jag klar

hej!
Har gjort klart alla hemstudiedagsuppgifter nu, duschat och börjat packa upp! Heheheh, skype förut var askul för er som missa det.. men iaf, ska strax chilla framför tvn sedan blir det bums i säng för det är skola imorgon! -.-
God kväll!

skype är kul

hej hej
tänkte uppdatera er bara, just nu sitter jag och skypar med Tom och Darko! Fett kewl! Men ärligt de är det! De babblar om en massa skit och sitter och skrattar ihjäl! HAHAH
hörs!
btw julia kom också in

god morgon

Hej bloggen!
vaknade sjukt tidigt och stack på träning, jag var så himla trött så när jag kom hem somnade jag om och jag vaknade nu för ca en halvtimme sedan. Nu skypar jag med tomtom, heheh. Ska strax äta frukost och duscha! Sedan blir det att plugga, måste göra klart allt som ska in imorgon. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare.
åh lussebullar :D

plugg är trååkigt

hej!
har pluggat i ca fyra timmar nu, har kommit igång med alla uppgifter tills på tisdag. Imorgon har jag studiedag så jag ska göra klart det sista! Nu chattar ja på fb och ska strax äta lite kvällsmål sen mysa framför tvn.
vad har ni gjort idag?

falun dag 2

vaknade vid sju, bytte om och gick ner för att äta frukost. Runt åtta hade vi bg och sedan började hemkunskapen, jag och Linn lagade en fiskgratäng, det gick ganska bra. Runt ett började no:n och det varade i tre timmar och efter det åt vi middag. Resten av kvällen spelade vi biljard med olika lärare, Per Rinaldo trodde hans nycklar hade blivit snodda så alla fick lite panik men senare på kvällen fick vi reda på att han glömt de på toan. HAHHA! Klockan 22.00 flummade jag och karro på rummet medans julia ritade.

falun dag 1

vaknade runt 6, runt 7 tog mamma och jag bussen. när vi kom fram var de flesta redan där. Jag satte mig på bussen brevid julia och så började resan. ca tre/fyra timmar senare var vi framme. Vi checkade in på rummet och åt lunch. Den första lektionen jag hade var bild, jag gjorde en gravid kvinna. Vi fick rummet ludvika! Resten av dagen flummade vi runt och spelade pingis och biljard. Klockan 22.00 gick vi och lade oss.

Borta bra men hemma bäst ja...

Hej bloggen!
Har slitit en hel vecka med att göra så bra ifrån mig som möjligt och det har gått ganska bra! Berättar om varje dag när jag kommer hem, nu sitter Karro och jag på rummet eftersom vi redan städat och så! Najs! Lektionerna börjar om en halvtimme och vid halv ett går bussen och vi är framme vid ca sex/fem! Så håll ut det blir många inlägg ikväll! ❤puss o kram från Falun!

oragami.... typ

hehe, jag gjorde den i sommras inte direkt oragami men jag gillar det! ;)

here i am

just something to read

här är några bloggar som jag läser:
matarlarv.blogg.se
juliasjolundnilsson.blogg.se
musicbyme.devote.se
annablenna.blogg.se
klaragunnarsson.blogg.se
kram

nu åker vi

woho är på bussen nu, fyra timmar kvar till vi är framme! <3

firework and candels

redigerade bara lite gamla bilder, hehe

glad

tack för alla fina kommentarer, det gör mig verkligen på blogghumör! tack alla fina! <3

falun

hejsan, jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag men har vart så himla upptagen med skolan, mycket att göra på sistonde. Hehe men ska bli bättre jag lovar! Just nu håller jag på att packa för fullt för imorgon åker jag och min årskurs till Falun! Kommer bli intressant så att säga, är glad över vilka jag delar rum med ialla fall! <3
bussen går tidigt imorgon så jag hinner inte blogga imorgon bitti, ska skriva några tidinställda inlägg och det kanske blir något mobilinlägg...
kram! <3
redan gått tre veckor sen nyår? öhh tiden flyger iväg! :/

hej.

hej.
jag pluggar för fullt så mycket att göra tills på fredag och inför falun! uhh såå mycket att göra att jag snart inte står ut, jag har börjat på bilden, slöjden, kursen och nu lyssnar jag på pod sändningen jag måste, den handlar om folkmorden i Rwandia 1994 det är så himla sorgligt!! :(
imorgon är det idrott och svenska kp, fast per är ju sjuk så jag vet inte hur det blir med svenskan men vi får se!
btw, hade skrivit många tidindtällda inlägg men det har försvunnit så jag ber så hemskt mycket om ursäkt! ska börja ta bloggen på allvar så snart jag är liite mindre stressad!
kram på er så länge! <3

Grattis!♥

Grattis!
Världens underbaraste, goaste, gulligaste, bästa mamma! Jag älskar dig väldigt mycket! ♥

Hemstudiedagar

Ingen bra bloggning tills på lördag, pluggar förfullt med alla uppgifter vi fått!

svar på kommentar

vad tycker du om snön?
hej amanda!
jo, jag gillar väl snö, men jag tycker den kommit fö sent! den kan bara ta och försvinna nu iaf innan jag åker till falun, för jag vill kunna vara ute utan att frysa ihjäl! vad tycker ni om snön?
kram

första dagen i skolan klar

hello!
hur har er dag varir? min har vart toppen, början iaf, började med alla steg och kursen är i full gång, efter skolan bråkade jag med en ex, vän nu pga av många anledningar! går inte in på detaljer nu men jag vet nu att hon aldrig vart min vän utan hon bara vart falsk. men jag bryr mig inte, jag ser mig inte för det är över nu! jag ska fortsätta med mitt liv för jag är riktigt lycklig! har underbara vänner, familj och älskar bara allt!
julia, du ska veta att jag älskar dig och du är en riktig vän! älskar dig så himla mycket, du finns alltid där för mig och stöttar mig! <3

God morgon Sverige

Hej!
Eller godmorgon jag sitter och äter frukost för att snart bege mig till skolan. Kan fortfarande inte fatta att jag vaknade nu efter att ha somnat vid två?! Haha! Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare, kolla även in min instagram där jag kommer uppdatera under dagen på iPhone eller webinstagram.com jag heter sazzyy iaf!
Keep on going!♥

Nytt år ger ny frisyr

Hej eller god eftermiddag!
Jag vaknade vid tio fixade mig och åkte in till stan med mamma. Där gick vi runt i ca en timme innan vi gick till frisören och jag klippte mig, bara topparna och lite lugg! Efter det åt vi på taco bar och åkte hem. Hemma duschade jag och kollade på tv. Runt sex kom Sebastian hem från william, just nu sitter jag med mamma och spelar fia med knuff. Haha! Imorgon ska jag börjar plugga för att skolan börjar på tisdag.
Ha en trevlig kväll!

fredagen den 6

Hej alla söta!
Tänkte uppdatera er lite, efter flera inlägget som publicerades två gånger (hehe) så umgicks jag bara med Julia! Vi kollade på "smurfarna", åh de är så söta! Efter det var vi ganska flummiga så vi började nynna på låtar helt spontant! Vi filmade samtidigt och vi kanske inte lät som världens bästa men kul hade vi! Det blev nog runt tio videor... Hahha!
Men iaf, efter det så åt vi middag! Vi var ju fortfarande flummiga så vi började flumma med min bror och kusin! Det uppskattades! ....
Senare på kvällen ritade vi och busade med killarna. Vi blev så trötta att när vi la oss vid tre somnade vi direkt, iaf Julia! På morgonen vaknade pigga och glada (a) nej men glada var vi! Vi lagade toast till frukost med oboy! Mums!
Efter det kollade vi på tv och åt lunch, runt halv fyra gick vi ut en sväng för att dels kolla in snön men också för att Julia skulle hem. Det är snö ute!
Jag sa hejdå till Julia och hemma satt jag och mamma framför tvn eller datan, åt chips, godis och bara myste! Eftersom min bror och kusin är hemma hos de nu kunde vi ha en liten tjejkväll. Myyys!♥
Imorgon måste jag upp lite tidigare, mamma och jag ska nämligen åka in till Nacka forum för att kolla in mellandagsrean. Kuligt!
Nu chattar jag med lite folk, vi hörs imorgon!♥

nu är julia här

hej!
Nu är Julia här och vi ska se på smurfarna, yee! Sen blir det att laga lunch osv... men iaf, blir troligen ingen bra uppdatering idag, jag är ju upptagen men något kort kommer senare!
ha en bra dag!

nu är julia här

hej!
Nu är Julia här och vi ska se på smurfarna, yee! Sen blir det att laga lunch osv... men iaf, blir troligen ingen bra uppdatering idag, jag är ju upptagen men något kort kommer senare!
ha en bra dag!

Guten nacht!♥

Nu går jag och lägger mig, bästis kommer ju imorgon! ;) ♥
Sov gött!♥

hello strangers

hello strangers!
jag har precis duschat och ätit middag! några av våra kusiner är på väg för att tillsammans fira min lillebror! den lilla saken..
hahh
men iaf, så vi ska äta tårta och mysa med chips! trevligt blir det! btw, imorgon kommer min underbara bäste vän hit och sover här! vi ska se en film, kanske baka osvosv.. åh längtar! har ju inte träffat Julia den förra året ;) saknar henne så!<3
kram
hahah, kolla vad man hittar i arkivet..
men det här är när vi va på bio för ca 2 månader sen! åh, minnen! <3
hur har ni spenderat denna dag?

älska 2012

hahah, rubriken..
men det stämmer faktiskt, jag kunde inte vara mer nöjd!
allt har gått bra och 2012 har börjat hur bra som helst, t.ex. igår var jag ute och fikade med min bror, jag har träffat en gammal vän osvosv
en annan bra sak är att alla serier är tillbaka, efter deras ''jullov''
kram

grattis min söta bror

idag fyller min underbara bror år! den lilla saken blir 12! så grattis till honom! jag spenderar dagen med honom och mamma så jag kommer inte blogga så bra!
kram

god natt

god natt alla söta, hoppas ni kan sova även ifall det pågår en storm där ute! ;)<3
vi hörs imorgon, just nu chattar jag med julia!
god natt

lördag 31 december 2011

hej!
denna lördag var jag i nacka forum och köpte lite grejer, bl.a. iphone skal och lite grejer med mina presentkort.
inlägget kom lite sent men det var tidsinstället men det blev något fel :P

julen 2011

bild:
1. min tårta
2. advents ljus
3. julbord (allt är hemma gjort)
4. choklad kalender
5. kula i julgranen
6. julklappar
7. fler julklappar (oöpnnade)

julklappar

här kommer vissa av mina julklappar, fotade inte allt för jag orkade inte! :P men bättre än inget
image description
1. ring i brun och guld
2. halsduk, tjockt stickad och vävd
3. locktång, babyliss
4. fransk manikyr penna + 3 andra nagellack (inte på bild)
5. iphone 4s vit (favorit) + rosa skal (inte på bild)
6. bok (inte på bild)

+ presentkort på bl.a hm, ginatricot och cubus
+ kläder
+ pengar
+ jackor
+ smink
.....


kram

nyår

förlåt för dålig kvalitet men aja, jag firae med nära och kära, bl.a hos mina kusiner (tog inga bilder där). nu är det ett nytt år vilket betyder nya chanser men också nya problem, skolan börja om en vecka och jag måste börja med mina steg men jag orkar inte! så nu ska jag bara fokusera på allt det positiva istället för det negativa  så nu blir det bloggen som gäller!
hur firade ni ert nyår? :)

I'm back

Hej!
Blev en sen kväll igår! Men hade jättekul, myste och lekte med ava mest! Hon är så gullig, hon är lite äldre nu (2 månader) hon rivs, nyps och skrattar! Åh
Nu ska jag proppa i frukost! Men jag kommer bildbomba senare idag så håll ut!
Kram
Ska skapa en ny kategori efter det här också!
RSS 2.0