middag

Åh vädret är helt sjukt! Början blir brun snart kanske? haha, vi får väl se när jag kommer hem igen. Nu ska vi iaf ner till den lokala restaurangen och äta middag,får se vad det blir, kebab kanske? 
 

mot polen!

har precis vaknat, nu blir det frukost sen polen!! woop!! :DD have a nice day people all the way in sweden.
 

alanyum

Tidigare har jag sagt att jag kollade in affärerna i köpcentret nära hotellet. Centrumet heter alanyum och är fullt med affärer som jag aldrig hört talas om. Jag kollade upp de och de verkar riktigt intressanta. Jag får väl ta reda på om de är det när jag besöker alanyum på torsdag! Hoppas allt är bra i sverige, jag ligger troligen vid polen nu eller på rummet och klagar på värmen. Saknar Julia och mina andra fina vänner.(hoppas faktiskt att det regnar, hahah).
Håll utkik på bloggen, det kommer dyka upp ett par inlägg till. :))
 

på flyget

Hejsan!
Fixade några tidinstädda inlägg iaf. Så håll utkik! Men iaf, sitter iaf på flyget nu. Vi landar om ca 2 timmar och är nu över typ tjeckien eller något. Ha det bra!!
 

OS

Hej bloggen!
Jag ska packa klart för imorgon åker jag, sen ska jag se på OS och försöka sova tidigt! Håll utkik på bloggen under de två kommade veckorna, har fixat ett par inlägg som dyker upp då och då! Kanske inte världens bästa men det duger. Ha en bra kväll!
 

orkar inte..

jag har ingen ide vad jag ska skriva om, så om ni inte ger mig tips blir det inget bloggande på två veckor! 

orkar inte..

jag har ingen ide vad jag ska skriva om, så om ni inte ger mig tips blir det inget bloggande på två veckor! 

26 juli

Hejsan bloggen!
Tog min sista spruta för livmoderhalscancer igår och den gjorde mer ont än vanligt. Så min arm är lite öm idag. Vaknade iaf sent och hade ont i hela kroppen och extrem huvudvärk. På kvällen tog jag en dusch och nu ser jag på sesong 7 av One Tree Hill. Det är bara imorgon kvar till Turkiet! Är så taggad!! Har planerat bilder jag ska ta osv. Ny profilbild till facebook. 
 
Morgondagens planer:
- fixa tidinställda inlägg till bloggen! tips tack!!
- njuta av sista dagen med internet (är inte säker om hotellet har)
- dubbelkolla allt i resväskan
- checka av packningslistan
- skriva till mina närmsta vänner
- sova tidigt (kommer aldrig gå)
 
God Natt människor! <33
 
 

22 juli-ett år senare

Denna dag, för exakt ett år sedan förlorade 69 människor sina liv. Tack vare en person som ännu inte fått sitt straff. I Norges historia, är detta en av de mest hemska och fasanfyllda händelsen på lång tid. Förutom de som förlorade livet, skadades ytligare många ungdomar. Deras familjer och anhöriga skadats för all framtid men mest för de unga som bevittnat allt. Hört allt och på något sätt överlevt. 365 dagar har passerat och ännu har norges mest hatade man inte fått sitt straff. Allt vi kan göra är att visa respekt och hoppas att något hemskt som detta aldrig händer igen. Men all mängd tårar kan inte radera det som hände, få oss att glömma. Men genom att gråta visar vi att vi bryr oss. Den smärta, saknad och hat. Finns kvar och det kommer den ett tag. Ett bra tag. R.I.P alla som förlorade livet på utøja för ett år sedan. ❤😢

Söndag

Hej! Vaknade vid 10, tog en promenad till centrum med mamma. Där vi handlade mat, skor och en resväska. Jag är super nöjd med väskan och skorna! Bara några dagar kvar till Turkiet nu. Har under dagen, kollat på film och packat. Åh jag längtar tills på lördag då vi åker!! Kommer bli så kul! God natt. ❤

Natti natt

Har forskat om centrumet nära hotellet i alanya, kollat upp butiker osv.. Vårt hotell ligger ju på den bästa platsen! 6 dagar kvar!!! Sen har jag svarat på massa kommentarer på instagram, sett One tree Hill. Jag vann även en tävling på instagram, så nu följer Harrys tvilling mig och så kikar han mig!! 😃 glad tjej!! Hahha Men nu längtar jag som fan till Turkiet!! Åh, restaurangerna ser så mysiga ut och sen maten... 👈👈👍 Sola, bada, äta och shoppa i två veckor är ju inte helt fel! 👊 Men nu måste jag sluta le(kommer inte gå) GODNATT!

Fresh girl 💦

Hejsan! Jag är bäst på att uppdatera jag vet! Men jag är för lat! Efter onsdagen har jag bara tagit det lugnt och bombat One Tree Hill. Idag var morfar här, men jag såg honom inte så mycket eftersom jag sov till 15! Jag somnade ju inte förrän 6 så.. Men haha SOMMARLOV! Nu har jag precis tagit en dusch, äter glass och ska se på film. Vi hörs väl imorgon. :))

god morgon

Härligt väder ute, men jag stannar inne idag. Jag har ont i hela kroppen så vi får vila upp, jag vill ju inte vara sjuk i Turkiet. Så det blir en dag med film och massa gott, nomnom. 
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
 
ps, jag ska redigera ett bar bilder så håll utkik på bloggen under dagen! ;)
 

onsdag

Hej bloggen!
Idag träffade jag Darko vid 11, vi catchade upp även om det bara var en vecka sen vi sågs. Sen så gick vi runt i det fina vädret, gick till en park där det var soligt och såg på när byggarbetare sprängde berg. Hahaha kul. 
Vi umgicks i ca tre timmar innan vi sa hejdå och jag gick hem för att äta lunch. 
Efter lunchen smsade jag med ett par människor och såg på tv. När mamma kom hem så fick jag veta att jag ska ta min sista spruta på måndag, sen så diskuterade vi Turkiet osv. Bara 10 dagar kvar nu!!
På kvällen såg jag vidare på One Tree Hill innan jag somnade vid 02. 
 

tisdag

Denna dag träffade jag tyra runt 12, vi gick en lång promenad innan det började regna och vi sprang in. Vi lagade lunch och mockarutor till efterrätt. Efter det satte vi oss vis datan och såg på one tree hill. Hon åkte hem vid ca 22. En trevlig dag med massa skratt och prat, hade ju inte träffats på veckor! 
Jull åt vänster som kommer hem på söndag! Tyra åt höger. 

lördag

Hej!
Vaknade tidigt och åkte in till stan med mamma. Vi tog en promenad på kungsträgården innan vi åt lunch och shoppade. Köpte ett rosa linne och en blå t-shirt från JC, sedan en tjocktröja från zara. Hemma, har jag ätit majskolvar och sett en film. 
 
Godnatt, ni får bilder imorgon. 

Fredag

Hej! Idag åkte jag en snabbis med mamma till Elgiganten och kollade på kök. Huset drar igång och allt ska vara klart innan jag fyller år. Ha en bra dag! ❤

Dagens

Kavaj-hm Vitt Linne- vero moda Grått linne-hm

God natt

Haft en helt galen dag, är så trött att jag sommar snart! Haha, imorgon ska jag cykla! Ska försöka få tag i någon rolig att göra det med! Typ Tyra, Adam, Darko eller Louise. 👍 Bara två veckor kvar till Turkiet nu!! 6 dagar till Julia 5 veckor till skolan Åh, jag är bara så glad, har inte ens en aning varför, jag är bara glad och jag kan inte sluta le. Jag vill bara till värmen nu, träffa Julia och mina vänner MEN jag vill inte att skolan börjar. Vi hörs mer imorgon! 👊

Gröna lund

Hej! Vaknade tidigt och åkte iväg till grönan. Innan var jag inne på Åhléns en snabbis. Bilderna får tala för sig själva ✌😃

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2709668/images/2012/pic_4ffdb058e087c31956000371.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2709668/images/2012/pic_4ffdb067ddf2b341b0000365.jpg" class="image">

good night

det regnar för fullt ute, svensk sommar man bara måste älska! 
 
god natt 

så började det..

Det har gått över ett år sedan vi skapade bloggen, vi gjorde den för att det skulle vara något kul att göra! Vi hade andra bloggar innan, min blev hackad och jag tog bort den så Jull och jag skapade dennna tsm. Vi bloggade båda ett tag men sedan gick Jull tillbaka till sin andra. Men jag stannar kvar och det tänker jag göra ett bra tag! På den första bilden skapar vi vår första heder och på den andra har Ida ritat och skrivit på våra händer. (minnen).... <3
 
 Här är julls blogg, http://matarlarv.blogg.se/

ett år sedan

Denna bild togs för exakt ett år sedan, då var sommaren varm och inte regnig, det var då jag började använda min systemkamera canon 550D. Nu har jag två, en Nikon D5100 också. 
Nu är det bara två veckor kvar tills turkiet.
En vecka tills Jull kommer hem
Fem veckor tills skolan börjar. 
Tiden bara rinner iväg.
Snart går jag sista året på ks.
Ett nytt år, med nya minnen och vänner!
Bring it on!

👍

Ha en fortsatt trevlig kväll, jag ska se vidare på One tree Hill. ✌

frågor

fick en kommentar med en del frågor som jag tänkte svara på
 
Hejsan Sandra! Jag har läst din blogg väldigt länge nu och tycker verkligen att den är hur bra som helst, alltså verkligen. Dubbelkram är min absoluta favoritblogg, och så gulligt namn också! Jag har inte vågat kommentera tidigare, men nu tog jag mig mod. Har lite frågor til dig... Aww, tack så mycket! har du själv en blogg?

1. Hur många unika läsare har du varje dag? 
ca 25
1. Vilken är din favoritfärg? 
gillar de flesta färgerna men nu gillar jag nog mest blå
3.Favoritdjur? 
katt
4.Favoritland? 
sverige! nej men turkiet
5. Favoritnamn?
Alice på tjejer och Liam på killar 
6. Vem är du kär i? Måste skriva någon av alla dina kärlekar du haft innan om du inte har någon nu. 
hahah, det har inte ni läsare något med att göra
7. Kan du börja lägga upp mer outfits? 
javisst :)
/Kramar från Elsa 
 
hoppas du fick nytta av svaren och till er andra, var inte rädda för att ställa frågor, ni behöver inte skriva namn men bara så ni vet finns en Ip-adress som jag kan spåra er på även om ni är anonyma. jag kanske ska köra en frågestund? :)

Hemma

Hej! Har precis kommit hem från centrum, köpte en ring som ni får se sen. Äter glass och cola nu. ✌

Hej!

Hejsan! Det blev inget speciellt idag, fick inte tag i Tyra... 😰 Men det är lugnt, sitter och kollar på gossip girl. Ska snart ut och cykla! Imorgon blir det grönan samt shopping inne i stan! Sista grejerna inför Turkiet samt lite grejer av One direction! 😘 Ha det bra människor! Btw, fick 50 nya följare på instagram idag! Lycklig tjej!! :D

God natt

Nu ska jag ta och sova med musik i öronen. Imorgon ska jag träffa Tyra och vi får se vad vi hittar på. God natt✌

Sallad

Mums! 😍😍

LÄNGTAR!

☀☀☀

Bilder från cykelturen. ☀

Infinity

Jag har aldrig vart ett riktigt fan av tatueringar och så. Men såg denna bild och denna har liksom ett värde och en betydelse! Hmm, men det är ett par år kvar innan jag får göra så vi får se... Annars får jag be någon rita med penna eller något... Haha! ✌ Kom precis hem från att ha cyklat ett tag, så skönt ute så det var najs! Men vill till Turkiet!!! Bara två veckor typ.. ☀

God morgon

God morgon! Vaknade nyss, hehe. Men det verkar vara väldigt varmt ute idag så jag ska försöka få tag i Tyra och se om hon vill cykla med mig. Iaf, äter frukost nu och ser på tv. Vad ska ni hitta på idag?! ☀☀☀ Vi hörs! ❤

2/7

Förra måndagen åkte jag in till eriksdalsbadet med ett par härliga tjejer! Vi möttes upp vid elva, köpte lite snacks inne på pressbyrån och gick till erikdals. Det var ganska tomt så vi behövde inte köa in eller till rusckanorna! (hur stavas det?!) vilket var skönt, vi badade, simmade, åt osv i ca fem timmar. Så efter det var vi bokstavligen döda, träningsvärk och allt! En helt underbar dag med underbara jull, Linnea och Vendela! ❤ Hemma tog jag det lugnt och såg vidare på One tree Hill som jag sett klart nu! :( Kom hem nu Julia! Saknar dig!!! Bara en vecka till, kom hem från tysklandet nu!! ❤❤

Lördag

Igår då. Dagen började med ett besök på Ikea med familj, mormor och morfar. Blev inget stort köp, kollade in möbler och sånt till mitt nya rum. Annars blev det små saker som köptes sen såklart Ikea mat! Standard! ✌ Hörde även från min underbara brevvän igår, han bor i Bern!! Glad tjej! (om ni undrar hur vi kommunicerar så byter vi språk, han har bott här så han kan svenska annars snackar vi tyska eller engelska!) 😄 På kvällen hörde darko av sig och undrade om jag ville komma över och grilla. Så jag mötte upp Lo, åkte till Darko där Adam redan var. När vi kom fram stod darko vid grillen och allt rullade på efter det! Hade inte sett de på ca en månad så det var grymt kul! Vi pratade en massa, Darko gödade oss med god matt och massa efterrätt! Körde snurra flaskan och spelade badminton! En helt grym kväll helt enkelt. Måste göras om! 😉❤ Idag har jag vart ute och cyklat, tagit det lugnt och pratat med goda vänner (skrivit brev till Glenn såklart) osv. Men nu ska jag sova! Vi hörs mer imorgon, om jag inte slänger in något om måndagen... 😘

Halleluja!

Blogg.se appen funkar igen! Så nu kan jag uppdatera er mycket bättre! Woho!! 👍👍👍

planer

Hej jag ville bara att ni skulle veta att jag lever. Kollar på PLL, skippar fotbollen idag bara att kolla fb sen.. haha. Första juli, bara ett par veckor kvar av sommarlovet ;( imorgon ska jag träffa ett par tjejer så ska vi dra och bada. Ska bli kul! så det kanske inte blir så mycket uppdatering imorgon, appen funkar ju inte och jag kommer inte hem förrän typ 19 eller nåt. Kommer troligen vara trött så vi kommer höras på tisdag! Ska ta så många bilder jag kan med mobilen kanske inte hänger med.. vi får väl se hur det blir. Annars kan ni kolla min instagram: @sazzzyy

Kram!
 
saknar er så mycket! <3
RSS 2.0