Hos mormor

Är hemma hos mormor, har inte träffat henne på ett tag. Haft det grymt trevligt iaf. Ska iväg och träffa kusiner strax. :-)

Höst

Löven ändrar färg, jag älskar det. 🍂

Sjuk

Legat hemma de senaste dagarna, är sjuk. Missade fysiken och simningen... Bajs.

Ginatricot - Fall collection

Bilderna säger allt. (:

Höst

Hösten börjar slå till. Träden ändrar färg, snygga höstkollektioner osv. Många skulle vilja ha någon att mysa med men jag skulle hellre dricka varm chocklad, se på film och umgås med min bäste vän. Så mycket bättre än en kille. Längtar till höstlovet då jag kan strunta i allt plugg och umgås med familj. Ha det bra! (:

Torsdag

Hej!
Hade idrott på morgonen, orientering. Som gick helt okej, dagen fortsatte med pannkakor till lunch och svenska kp. Men mitt i svenskan gick brandlarmet. Jag som bara hade en t-shirt frös ihjäl. Men eftersom vi är äldst på skolan så blev vi insläppta snabbt. Åkte sedan hem och nu sitter jag här. Bloggar. Har tråkigt, ont i huvudet och är vääldigt trött. Ska ut och springa snart.. Ha det bra! Vad vill ni att jag ska blogga om? (:

Brittish accent

I'm jelaous of My little cousin, One direction and every other brittish dude

Konstig himmel

Såg detta imorse påväg till bussen. Helt underbart fint. Men konstigt. 😏

För jag har världens bästa vän

Helt seriöst. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är det bästa som hänt mig. Du får mig att le, du finns alltid där för mig och stöttar mig! Din positiva energi och glädje smittar, när jag är med dig är jag alltid glad. Vi har så många fina och minnesvärda minnen ihop. Bloggen är bara ett exempel. Jag skulle inte vilja dela detta med någon annan. Du är min andra halva, du känner mig bäst. Jag kommer aldrig glömma allt vi gjort ihop. Två år sedan jag träffade dig. Du gör min dag. Jag älskar dig så oerhört mycket! <3<3<3

I'm back!

Hej!
Skolan har vart mitt fokus de senaste veckorna så då har bloggen fått lida. Men nu har jag bestämt för att köra igång igen.

Dagen då. På morgon bg hade vi debatt om kärnkraft, vilket gick väldigt bra. Hade sedan föreläsning i fysik. På eftermiddagen åkte min bg till ungdomsmottagningen, fick info om sex, sjukdomar osv.

Efter det åkte jag hem, tagit det lugnt. Bilder från senaste veckan.:

RSS 2.0