27 september 2011


hejsan, det har inte hänt mycket idag. började på matte 24 och gjorde nästan klart kursen! :D:D

nu är det svenska 28 som gäller!
sov gött

ny kategori

yeey, nu börjar jag med en ny kategori som heter 2011, håll utkik!!

26 september 2011

Hejsan!
Jag vet att jag suger på att blogga men har som vanligt varit upptagen så här blir det en sammanfattning av helgen:

lördag, letade efter höstkläder med familjen och tränade inför tyskan
söndag, köpte nya converse och gjorde klart engelskan

Idag dårå: jag åkte tidigare till skolan för att jag skulle träna tyska med Darko och Simon, det gick väl bra, men jag behöver ju inte säga mycket eftersom jag bara ska hjälpa de bli klara med 20. Jag och Tyra har redan gjort det. Vi repeterade fram till bg och sedan hade jag musik och tyska film. Filmen var okej, lite konstig men annars okej. Efter filmen redovisade Darko och Simon tyska och det gick bra-.-  Hemma kollade jag på Grey´s Anatomy och gjorde tre frågor på kursen. Imorgon är det matte dag så då blir det matte.


(bild från ipod)

22 september 2011


Hejsan!
Idag var det torsdag, dagen började lite segt med att jag nästan försov mig! skolan var okej.. redovisa klart tyska 21 och lämnade in svenska 27. På den första bilden är det en liten kedja som jag gjort utan delar av baksidan på mitt häfte som gick sönder! D: Andra bilden är delvis på mitt tyska häfte men också på Tyras fina hög av papper :P
När jag kom hem satt jag en timme framför tvn och såg Grey´s Anatomy! Efter det gjorde jag klart mitt engelska 27, ska försöka få respons imorgon. Övrigt har dagen varit ganska roligt faktiskt men jag vet inte varför!
skumt..
nu skypar jag med tyra hehhe :D

Sov gott underbara människor!<3

21 september 2011

Hejsan!
Jag har haft en super dag, konstigt nog var idrotten awsome idag, regnet gjorde det hela mysigt! På tal om mysigt, jag är avundsjuk på Julia som är på Rhondos just nu!! ahh, ha en bra vecka kära du!<3
kom till baka brun ;)

nu har jag precis kommit hem från piano och duschat, gick igenom svenskan för ska lämna in den imorgon. Nu pluggar jag tyska för att den ska redovisas imorgon, trevlans.. :D

Sov gött!

Piano :D

Hejsan! Ska strax dra till pianon, när jag kommer hem igen ska jag gå igenom svenskan och duscha!! Mer om dagen kommer då! Kram så länge!

20 september 2011

Tjenixen!
Dagen har kanske inte riktigt vart en höjdare, redovisade matte 23 (finally) men det nehativa var att all kurs jag skrev på datan igår är borta! :( tur att jag har lite av de i häftet, får väl skriva i häftet först innan jag skriver in på datan men jag var ju nästan klar!! usch
Hur har eran dag varit?
Nu ska jag fokusera på att göra klart kursen och lite eng/svenska också!

hare gött

höstkollektion


19 september 2011

Hejsan underbara människor!
Vaknade lite irriterat, tyckte klockan ringde lite väl tidigt. Smarta jag hade glömt ställa om den eftersom vi började senare idag! :/ aja, åkte till skolan och skrev ut kursen, vi hade semenarum efter bg så.. men så travade hela skolan segt fram, usch!! men nog om det, igår glömde jag säga att jag kollade på en tl film senare på kvällen, friends eith benefits :D:D den var sjukt bra!

Nu blir det iallafall effektivt kurspluggande, ska åtmånstonde hinna med hälften av frågorna!

 

(bildlöst för att jag inte har några nya)

dag 7-min bästa vän

Jag måste helt ärligt säga att jag inte bara har en bästa vän utan flera, Ida, Julia, Linn, Tyra och Emelie! Kärlek till er!<3 Den av de som jag känt längst är Julia, vi träffades när vi båda började på ks. Trevligt var det hehhe. Tänk att det redan gått ett helt år!! Men Julia om du läser det här tycker jag att vi har haft så många underbara stunder ihop, du finns alltid där när jag behöver dig och du är rolig, söt och helt underbar! Jag längtar tills jag får träffa dig imorgon ;) Älskar dig min underbara vän!<3


Älskar dig!!

sisters of traveling pants

japp så hette filmen jag vet att det låter töntigt men det var sjukt bra, bra blandning av sorg och romantik men bra skådespelare också!! nu blir det matte och svenska... :P Ha en fortsatt trevlig dag!


Jag vet att den inte hör ihop med inlägget men saknar ni inte bara de varma dagarna och de sköna kvällarna, denna bild är tagen i mitten av sommaren på kvällen utan myggor (!!) heheh, ja. Jag saknar iallafall sommaren och värmen så det jag längtar till mest just nu är Turkiet som vi ska till nästa år :D

film..

nu ska jag se en liten film det står mellan tre olika, vi hörs senare!!

NÄMEN hej!

Hej!
Jag vet att jag är världens sugande bloggare men dagarna har varit så tajta så jag har inte hunnit! Skolfoto, plugg osv.. Men nu kör vi igen!!

guten nach

nu går jag och lägger mig, foten är liite bättre! söv gött

den 13 september 2011


Hejsan!
Idag har jag arbetat med matte, två uppiftsblad klara  :D
Hemma, olyckligtsvis snubblade jag på datorsladden och nu har jag vrickat foten!! ajabaja.. Vi ¨får se hur det blir med idrotten imorgon! D:
Nu gör jag matte, mitt häfte tog slut så måste renskriva alltihop! D:
Vi hörs!

dag 5

jag har faktiskt inga låtar som påminner mig om något!! D:

dag 4 :D

mobiln jag har:

w715, den är drygt två år gammal nu och jag vet att alla gått och skaffat sig iphone men inte JAG!!

12 septemer 2011-dagen efter 911




Hejsan!
Runt 7.15 åkte jag bussen ner till centrum där jag mötte upp Henrik och runt halv kom 840:n. Vid skolan började vi genast med hemskunskapen och vi höll på ända tills runt 11.30. Då hade vi ätit diskat osv.. nu skulle vi bara reflektera. Resten av dagen hade jag en musik föreläsning och ett kurs-semenarie. Per var sjuk så jag hade inget ph, vad är det med förskylningen som alla har?? Jag stannade inne hos Therese och fortsatte på kursen, nu har jag bara två frågor kvar :DD Nu ska jag kolla igenom engelskan och svenskan. Håll utkik för fler inlägg, blir kanske ett till. :)
Kram

Dagen

Idag dåra: Vaknade med att mina två småkusiner kommit, roligt i början kanske men när de börjar stöka till.. Usch efter luch åkte de och så kollade jag på tv och bara tog det lungt tills runt fem då mina lite äldre kusiner kom :D det var mys!! Vi kollade på pretty little liars och svenska Hollywood fruar :p de åkte för nån timme sedan och jag har precis duschat. Måste lägga lig tidigare idag, imorgon är det nämligen hemkunskap! :D med Julia, Douglas och Henrik trevligt blir det? God natt dåra!

dag 3- något jag längtar till

Jag vet inte om jag längtar till någonting speciellt just nu men det skulle vara skönt att åka till Falun! Vi åker inte dit förän nästa termin så.. ja falun!!

 

dag 2- bloggar jag läser

Jag brukar läsa dessa bloggar:

matarlarv.blogg.se

musicbyme.devote.se

mcmonkeii.blogg.se

kenzas.se

dag 1

Hej jag heter sandra och går på kunskapsskolan tyresö och är 13 år gammal. Jag är född på julafton och på min fritid brukar jag vara med mina vänner och fota!

då kör jag också den här

Dag 1 - Presentation om mig
Dag 2 - Bloggar jag läser
Dag 3 - Något jag längtar till  
Dag 4 - Mobiltelefon jag har 
Dag 5 - Låtar som påminner mig om något
Dag 6 - Något jag hatar 
Dag 7 - Min bästa vän 
Dag 8 - Jag för länge sedan
Dag 9 - 10 saker som ni kanske inte visste om mig
Dag 10 - Mitt favoritställe
Dag 11 - I min handväska 
Dag 12 - Något som betyder mycket för mig
Dag 13 - En bild på mig förra året & en från idag
Dag 14 - Mina drömmar 
Dag 15 - Mitt/mina husdjur
Dag 16 - Någon/några som betyder mycket för mig
Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 - Detta ångrar jag
Dag 19 - Något jag älskar
Dag 20 - Min hiss/diss lista 
Dag 21 - Detta upprör mig 
Dag 22 - Det här får mig att må bättre
Dag 23 - Det här får mig att gråta 
Dag 24 - Mina favoritartister/andra kändisar
Dag 25 - Mina rädslor 
Dag 26 - Det här saknar jag 
Dag 27 - Detta är mina fobier
Dag 28 - Något du är stolt över dig själv för
Dag 29 - Hårfäger du har haft 
Dag 30 - Dina intressen

R.I.P 9/11- 2001 ♥


vi tänker på er! ♥ varför gör man något så hemskt? varför dödar man? 10 år idag sedan 911. tänk på de som satt och väntade på deras älskade, alla som förlorade deras liv, alla sorger. idag tycker jag vi ska tänka på de i åtminstonde i en tyst minut! ♥ vi tänker på er!!

God morgon

God morgon allesammans! Jag vaknade för drygt en halvtimme sedan?! Nu blir det frulle! Håll utkik för fler inlägg, ska bli bättre på att blogga men det är inget kul om ni inte kommenterar ni kan maila också på [email protected]

stan


en grym lördag! mycket god mat och lite shopping blev det men det var överfullt så jag kollade inte mycket. nu blir det pll, kanske blir det en outfit bild senare!

Mot stan

Nu drar jag in mot stan för lunch och ev shopping! :) Hoppas ni har en awsome lördag!!

not black and white but still beautiful




pretty little liars

9 september 2011


Hejsan!
Imorse redovisade jag tyska 21a, resten av dagen jobbade jag med kursen har nu bara ett par frågor kvar! När jag kom hem kollade jag på tvn och nu ska jag kolla på pretty little liars med popcorn :D
Vi höres!

i can't describe my feelings

bildlöst inlägg, är inte på humör! skolan var okej men det som hände efter var idiotiskt tänker inte säga mer utan ni som känner mig kan fråga på facebook eller ringa! personen som gjorde detta vet vem det är jag hoppas du har skuldkänslor jag hatar dig

god natt :)

sov gott mina underbara läsare, jag lovar att uppdatera mera om ni bara kan kommentera! ni kan ge tips eller någonting ni vill jag ska skriva om. Tack på förhand!

frågestund

nu får ni passa på under imorgon/idag har jag frågestund här så får ni fråga om vad som helst men inte för privat! de svarar jag inte på. lycka till! :)

7 septemper 2011

Hejsan, idag hade vi idrott. Sprang/joggade 2.4 km och det ösregnade också, perfekt! Efter idrotten hade jag svenska kp och då gick vi igenom upplysningen vilket var bra för det är det kursen handlar om nu. Per är duktig på att föreläsa, det är allt jag har att säga. Hemma kollade jag lite på tv och runt fem åkte jag till pianon. Nu har jag precis kommit hem och har duschat. vi hörs mer imorgon.

pannkakor

blink and it allt will go away



Bilderna är allihop tagna från olika tillfällen i sommras, första norrköping station, andra vårt vindruvsträd i norrköping och den sista är en kruka på gården i norrköping! var ju där länge i sommras ::DD

6 september 2011

Hejsan bloggen!
Jag vet att jag suger på att uppdatera men jag ska bli bättre det lovar jag! Men jag hoppas att ni haft en awsome dag! Min var lite sådär, är lite kraslig :s men men..
Imorgon är det fridrott dårå, tagga!! hoppas det inte blir regn, vill ju inte bli sjuk direkt. Nu blir det pretty little liars och plugg. Håll utkik för uppdatering under de kommande två timmarna :DD

5 september 2011


(arkiv bild)
Åh! Lägtar redan tillbaka till sommaren då denna bild är tagen, solsken och ledighet! Underbart!! men det finns ju posetiva sidor med hösten/vintern också, som att man fyller år och man får ha undebara höstplagg men denna höst ska man ju få en ny kusin. Mysigt, en tjej blir det också.. yeey! Men nu till dagen, vi började ju 8.45 så du fick man liite sovmorgon, när man kom till skolan var ju många där men såklart ska sexorna vara i vägen.. men Emelie och Julia var redan där så det var ju skönt! Under dagen har det bara vart kurs, läsa, läsa, LÄSA!! usch, mycket att memorera D:
Nu ska jag försöka läsa vidare med musik i öronen, kanske blir det lite pretty little liars också :D
Ha en fortsatt awsome dag!

flowers on her grave, pretty little liars


Hejsan, förlåt för dålig uppdatering har varit upptagen med att plugga -.- Men nu kollar jag på pretty little liars med godis :D Ska strax städa lite :P
Auf Widersehen

Hmkkxh

Hejsan, skolan var okej jag redovisade svenska 26 och så hade vi en diagnos som gick.. Hörs!

1 september 2011


Dagen var okej, jag hade två kp, tyska och engelska. Ny lärare i engelska: Janna annars Britt i tyska :D
Jag kom hem runt 16.00 för att bussen krånglade :)
Nu ska jag träna inför svenska redovisningen (26) ...

RSS 2.0